Type Here to Get Search Results !

«Μπαλοθιές» ανόδου στην Πάτρα, 3-1 ο Εργοτέλης


Οι Κρητικοί έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους μόλις στο 5’ με τον Μάρις Βερπακόφσκις να μην ευστοχεί σε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Ανδρούτσου και μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Βάντερσον στο 39’ να βάζει την Παναχαϊκή σε θέση οδηγού στο ματς! Ωστόσο, ο Ρομάνο στο 41’ και ο Γκαντιάκα με πέναλτι στο 43’ έδωσαν τη λύση και έφεραν τον Εργοτέλη στο 2-1 μέσα στην Πάτρα. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, πέρα από το εξαιρετικό γκολ του Κοζορώνη στο 73’ το οποίο «σφράγισε» τη νίκη των Κρητικών μέσα στην έδρα των Πατρινών.
Ο Εργοτέλης μετά από αυτή τη νίκη του έχει 70 βαθμούς και είναι πίσω από Απόλλωνα Σμύρνης και Ηρακλή που έχουν 71 βαθμούς, έχοντας μπροστά του τον αγώνα της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο στο Ηράκλειο, έτσι ώστε να επιβεβαιώσει πως θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα καταφέρουν να ανέβουν απευθείας στη Super League.
Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης):  Ανδρούτσος, Βάντερσον (83' Περεϊρα), Πάμποε, Σπίνουλας, Δ. Κοιλιάρας (78' Χοτζάλι), Γ. Κοιλιάρας (57' Τέλλος), Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ρεκλείτης.
Εργοτέλης (Πλεσίτης-Λαμπράκης): Αθανασίου, Πίτσος (77' Γεωργίου), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Γκαντιάγκα, Τζανακάκης (71'  Κοζορώνης), Χρυσοφάκης (59' Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Δωματάς, Σαρρής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ