Type Here to Get Search Results !

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν στην Πάτρα με τον Απόλλωνα

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν στην Πάτρα με τον ΑπόλλωναΟποιος φίλος του μπάσκετ, φίλαθλος του Απόλλωνα ή του Ολυμπιακού θέλει να δει από κοντά τους πρωταθλητές Ευρώπης θα έχει την ευκαιρία να το κάνει προς το τέλος Μαϊου, όταν ο Απόλλων θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ τον Ολυμπιακό. Και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε εκείνο το παιχνίδι.

Ηδη από την Κυριακή το βράδυ με το που τελείωσε ο τελικός της Ευρωλίγκας με τον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» επί της Ρεάλ, οι άνθρωποι του Απόλλωνα δέχτηκαν τις πρώτες οχλήσεις για εισιτήρια! Καλά-καλά δεν έχει τελειώσει η κανονική περίοδος, δεν έχει οριστικοποιηθεί 100% ότι ο Απόλλων θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ και τα τρίποντα του Σπανούλη στο Λονδίνο έβαλαν...φωτιά και στην Πάτρα. Το ενδιαφέρον από τους φίλους του Απόλλωνα, του μπάσκετ και του Ολυμπιακού στην Πάτρα για το παιχνίδι Απόλλων-Ολυμπιακός είναι τεράστιο. Ολη η Πάτρα, όλη η Νοτιοδυτική Ελλάδα θα θέλει να δει εκείνο το παιχνίδι και οι άνθρωποι του Απόλλωνα σκέφτονται το πώς θα ικανοποιήσουν τον κόσμο τους πρώτα αλλά και τους φίλους του μπάσκετ και του Ολυμπιακού.
Πριν βέβαια από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα, ο Απόλλων θα παίξει άλλες δύο φορές με τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ΣΕΦ. Την πρώτη το Σάββατο στις 18 Μαϊου στις 5 μ.μ. (ΕΤ1) στο φινάλε της κανονικής περιόδου και την δεύτερη την επόμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.
Πριν αναφέραμε ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί 100% ότι ο Απόλλων θα παίξει με τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο, μετά την ήττα του το περασμένο Σάββατο από τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα. Για να μην παίξει στα πλέι-οφ με τους «ερυθρόλευκους» ο Απόλλων, θα πρέπει να τους νικήσει το Σάββατο στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα να ηττηθεί ο Αρης από τον αδιάφορο Κολοσσό στην Ρόδο και ο Ικαρος Καλλιθέας στην έδρα του επίσης από τον αδιάφορο Πανιώνιο. Ακόμη δηλαδή και εάν ο Απόλλων κάνει το θαύμα και νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, δεν μπορεί να πάει παραπάνω από την 8η θέση αν έστω ένας από Αρη ή Ικαρο Καλλιθέας νικήσει. Και για να είμαστε ρεαλιστές, αυτόν τον Ολυμπιακό αυτή την εποχή που βρίσκεται σε τοπ φόρμα δεν γίνεται όχι ο Απόλλων, αλλά όπως αποδείχτηκε και στο Λονδίνο, καμία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να τον νικήσει...
Για αυτό και προβλέπουμε ότι ο Απόλλων θα τερματίσει στην τιμητική 8η θέση στην κανονική περίοδο και με την επιστροφή του έπειτα από 5 χρόνια απουσίας από την Α1 Εθνική, θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ όπου θα βρεθεί αντίπαλος με τους πρωταθλητές Ευρώπης σε παιχνίδια γιορτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ