Type Here to Get Search Results !

Κατσίκες «καμουφλάζ» σε αγροκτήμα ηρωίνης στην Πάτρα

Σπείρα που πωλούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, εξάρθρωσε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών. Οι αστυνομικοί έχουν βρει περισσότερα από 2,5 κιλά ηρωίνης και πέντε κιλά κάνναβης, ενώ έχουν ήδη συλλάβει εννέα άτομα. Επίσης, για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη επτά άτομα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει το τελευταίο τρίμηνο, εντόπισαν χθες στο Μιντιλόγλι Αχαΐας έναν 32χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, να μεταβαίνει με αυτοκίνητο σε αγρόκτημα, το οποίο χρησιμοποιείτο από μέλη της σπείρας, για να κρύβουν τα ναρκωτικά.
Μάλιστα, τα μέλη της σπείρας, για να μην κινούν υποψίες, είχαν βάλλει στο αγρόκτημα διάφορα οικόσιτα ζώα, ώστε να δικαιολογείται η συχνή παρουσία τους.
Μόλις μπήκε στο αγρόκτημα ο 32χρονος, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, βρέθηκαν επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 5 κιλών και 150 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αγρόκτημα, βρήκαν δεκαπέντε νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων, ενώ με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, βρέθηκε θαμμένο στο έδαφος ένα πλαστικό δοχείο, το όποιο περιείχε 48 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 480 γραμμαρίων.
Ακόμη, στο χώρο του αγροκτήματος, οι δράστες είχαν εγκαταστήσει ένα πρόχειρο εργαστήριο πρεσαρίσματος ηρωίνης, την οποία στην συνέχεια την συσκεύαζαν σε μορφή πλάκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ