Type Here to Get Search Results !

Συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ στην Πάτρα


Δύο συλλήψεις και 18 προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν τη νύχτα της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας, μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ζημιές σε ένα υποκατάστημα τράπεζας, σε ένα εμπορικό κατάστημα, σε οκτώ αυτοκίνητα, ενώ εννέα κάδοι απορριμμάτων παραδόθηκαν στις φλόγες.
Η ένταση ξεκίνησε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου αστυνομικές δυνάμεις έκαναν προγραμματισμένους ελέγχους σε καταστήματα της περιοχής. Ταυτόχρονα εκείνη των ώρα ομάδα νεαρών ατόμων πραγματοποιούσε υπαίθρια μουσική εκδήλωση. Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, έκαναν παράπονα, λόγω του προχωρημένου της ώρας, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να ζητήσει από τους νεαρούς να σταματήσουν την μουσική.
 
Όμως έπειτα από λίγη ώρα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης περισσότερα από 200 άτομα και όταν η Αστυνομία τους ζήτησε να σταματήσουν και πάλι τη μουσική, ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι νεαροί πετούσαν εναντίον των ΜΑΤ βόμβες μολότοφ και πέτρες, ενώ οι αστυνομικοί απαντούσαν με ρίψεις χημικών. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση στην περιοχή. Τελικά έπειτα από αρκετή ώρα τα επεισόδια σταμάτησαν, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν αντιδράσεις αντεξουσιαστών για τις συλλήψεις που έχουν γίνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ