Type Here to Get Search Results !

Επιμένει η Χρυσή Αυγή για την συγκέντρωσή της στην Πάτρα

Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αγίας Όλγας στην Πάτρα, όπου τα μέλη του κόμματος είχαν προγραμματίσει να μοιράσουν τρόφιμα μόνο για Έλληνες. 
Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε η Χρυσή Αυγή όπου καταγγέλλει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για απαγόρευση της εκδήλωσης, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τρίτη στις 20.30 μπροστά στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Tρέμει η Νουδού Πάτρας επειδή καθημερινά της φεύγουν δεξιοί ψηφοφόροι και πηγαίνουν στην ΧΑ. Τώρα, έδωσε εντολή να μη γίνει η διανομή τροφίμων στην πλατεία, όπου μπορούν να πλησιάσουν τα φορτηγά για να κατεβάσουν τα τρόφιμα, αλλά να γίνουν έξω από τα γραφεία, όπου δεν μπορεί να πλησιάσει φορτηγό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά, η αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε ένα κανονικό κόμμα να κάνει εκδήλωση επειδή το μαρξισταριό απειλεί να κάνει ...επίθεση στους συγκενρωμένους? 200-300 τσογλάνια κάνουν την αστυνομία ό,τι θέλουν? Δεν τα ξέρει? Δεν τα παρακολουθεί? Δεν μπορεί να προβεί σε προληπτικές συλλήψεις τσογλανιών? Πλάκα κάνουμε τώρα? Ολόκληρος ταξίαρχος και δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη και την ασφάλεια στην πολή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ