Type Here to Get Search Results !

ΣΟΚ από το τροχαίο στην οδό Αυστραλίας - Νεκρός ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Αντώνης Μαγδάκης και η 24χρονη φίλη του

Πάτρα: ΣΟΚ από το τροχαίο στην οδό Αυστραλίας - Νεκρός ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Αντώνης Μαγδάκης και η 24χρονη φίλη του - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ Η μοτοσικλέτα τους συγκρούστηκε με Ι.Χ.
14.30 - Νεότερα στοιχεία: Ο 23χρονος Πατρινός, Αντώνης Μαγδάκης ήταν από τις εργατικές κατοικίες Εγλυκάδας ενώ η 24χρονη κοπέλα που επέβαινε στο δίκυκλο "παπάκι" τύπου ΥΑΜΑΗΑ CRYPTO χρώματος κόκκινου, εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ομόνοια στην Αθήνα και σπούδαζε στην Πάτρα.
Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο νέα παιδιά ήταν ένα FIAT PUNTO χρώματος κίτρινου. Τα συντρίμια και από τα δύο οχήματα παραμένουν ακόμη και αυτή την ώρα διάσπαρτα σε μια απόσταση τουλάχιστον 60 μέτρων, κάτι που δείχνει την σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Πατρινός είχε ακόμα σφυγμό όταν το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο. Λίγο αργότερα όμως κατέληξε. Η κοπέλα με καταγωγή από την Αθήνα, είχε ακαριάιο θάνατο. Και τα δύο παιδιά εκτινάχθηκαν στον αέρα και χτύπησαν με σφοδρότητα στο οδόστρωμα.
Δειτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος
Θρήνος στην Πάτρα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην οδό Αυστραλίας στην περιοχή της Έξω Αγυιάς και έκοψε το νήμα της ζωής δύο νέων ανθρώπων.
Νεκροί είναι ένας 23χρονος Πατρινός, ο Αντώνης Μαγδάκης, ποδοσφαιριστής της ΑΕ ΠΑΤΡΑ ο οποίος εργαζόταν στο ψητοπωλείο "Αρης" στην Οβρυά και μια 24χρονη κοπέλα που σπούδαζε στην Πάτρα.
Πριν από λίγες μέρες, την προπερασμένη Παρασκευή 20 Ιουνίου, ο άτυχος Αντώνης γιόρταζε τα γενέθλια του.Όλα συνέβησαν όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν τα δυο άτυχα παιδιά συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ο 23χρονος και η 24χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Το τροχαίο συνέβη κοντά στην οδό Κανελλοπούλου, επί της Αυστραλίας.
Τι μετέδωσε το μεσημέρι το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:"Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς, έναν 24χρονο και μια συνομήλική του, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Έξω Αγυιά της Πάτρας.Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε ο 24χρονος και επέβαινε η συνομήλική του συγκρούστηκε, για άγνωστους ακόμα λόγους, στην οδό Αυστραλίας, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.Αμέσως μετά το τροχαίο, οι δύο νέοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ