Type Here to Get Search Results !

Μάγεψαν την Πάτρα τα 5 μουσικά σχήματα, διάσημου σχολείου από την Αυστραλία! (pics)

Πέντε από τα μουσικά σχήματα του διάσημου σχολείου αρρένων από την Αυστραλία στα πλαίσια τεσσάρων συναυλίών στην Ελλάδα και Ιταλία, βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο Θεατράκι της Πάτρας!

Το Brisbane Grammar School είναι ένα ανεξάρτητο δευτεροβάθμιο σχολείο αρρένων που βρίσκεται σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο τοπίο στο κέντρο του Brisbane, την πρωτεύουσα του Queensland στην Βόρειο Αυστραλία.
Εκεί φοιτούν αγόρια ηλικίας 11 εως 17 ετών και το σχολείο αριθμεί αυτή τη στιγμή γύρω στους 1400 μαθητές. Η ίδρυσή του το 1868 το καθιστά ένα από τα παλαιότερα ιδιωτικά σχολεία του Queensland.
Το σχολείο έχει να επιδείξει μακρά παράδοση υψηλών ακαδημαϊκών και πολιτιστικών επιδόσεων. Μέσα από πρώτης τάξεως υποδομές και μια σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση καλλιεργείται στους μαθητές η ικανότητα και ο ενθουσιασμός που προαπαιτείται για μια ανεξάρτητη δια βίου μάθηση μετά το πέρας των σπουδών.
Η συναυλία έγινε με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής ορχήστρας της "Πολυφωνική" ενώ την διεύθυνση είχε ο αρχιμουσικός Γιώργος Μπουρδόπουλος!

Ήταν μια μαγική βραδιά που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι σε ένα υπέροχο σημείο!

Μάγεψαν την Πάτρα τα 5 μουσικά σχήματα, διάσημου σχολείου από την Αυστραλία! (pics)Μάγεψαν την Πάτρα τα 5 μουσικά σχήματα, διάσημου σχολείου από την Αυστραλία! (pics)Μάγεψαν την Πάτρα τα 5 μουσικά σχήματα, διάσημου σχολείου από την Αυστραλία! (pics)Μάγεψαν την Πάτρα τα 5 μουσικά σχήματα, διάσημου σχολείου από την Αυστραλία! (pics)Μάγεψαν την Πάτρα τα 5 μουσικά σχήματα, διάσημου σχολείου από την Αυστραλία! (pics)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ