Type Here to Get Search Results !

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι έμποροι για τις 52 Κυριακές – Υπόγειες κινήσεις στα δύο στρατόπεδα


Σε εξέλιξη βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπόγειες κινήσεις από μερίδα εμπόρων του κέντρου της Πάτρας, προκειμένου με ‘όχημα’ τόσο την υπογραφή της απόφασης για ανοικτά καταστήματα σε 10 τουριστικές περιοχές της χώρας – δεν συμπεριλαμβάνεται η Πάτρα – όσο και την έναρξη από αύριο των θερινών εκπτώσεων να δημιουργήσουν τετελεσμένο και για την περιοχή.
Από την διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας εκτιμάται πως ακόμα και σήμερα δεν αποκλείεται από μερίδα των εμπόρων του κέντρου της Αχαϊκής πρωτεύουσας να επιχειρηθεί άνοιγμα των καταστημάτων ως προάγγελο   των προθέσεων τους για το επόμενο διάστημα.
Ούτως ή άλλως η αναμέτρηση με τοις εμπόρους που δηλώνουν λάτρεις του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές αναμένεται να γίνει την προσεχή Κυριακή 20 Ιουλίου – ανήμερα του «Αηλιός» που είναι μια ακόμα Κυριακή από τις επτά που προβλέπεται να είναι τα καταστήματα στην Πάτρα ανοιχτά.
Ήδη η διοίκηση του εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου της Πάτρας προετοιμάζει τις αντιδράσεις για την συγκεκριμένη ημέρα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του συλλόγου των εμποροϋπαλλήλων, η συνοχή του οποίου τα τελευταία εικοσιτετράωρα – μετά την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης – απειλείται.
 Την ίδια ώρα στην τοπική Νέα Δημοκρατία η ‘οργάνωση’ των εμπόρων της σπαράζεται από διαμάχες, καθώς η απόφαση της κυβέρνησης οδήγησε πολλά από τα μέλη της εμπόρους, να διαχωρίσουν τη θέση τους και να έρθουν σε σύγκρουση με τους  πατρινούς εμπόρους «γαλάζιας» φιλοσοφίας κινούνται για την ένταξη και της Πάτρας στις περιοχές που τα καταστήματα θα είναι ανοικτά 52 Κυριακές.
Ενδεικτική της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι η παραίτηση από το παραταξιακό πανελλαδικό καθοδηγητικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας του πατρινού εμπόρου Ηλία Παυλίδη, ο οποίος είναι ένας από αυτούς που εκπροσωπούν και σε κεντρικό πανελλαδικό όργανο   τους εμπόρους της Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ