Type Here to Get Search Results !

Έρχονται νέες επιδρομές της ΔΕΗ στα νοικοκυριά - Κόβουν το ρεύμα και… ό,τι γίνει!

Πάτρα: Έρχονται νέες επιδρομές της ΔΕΗ στα νοικοκυριά - Κόβουν το ρεύμα και… ό,τι γίνει!
Ο θάνατος της τετραπληγικής στα Χανιά όταν της έκοψαν το ρεύμα φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό στους ιθύνοντες της ΔΕΗ
Δεν βάζουν μυαλό φαίνεται στη ΔΕΗ και στους κεντρικούς μηχανισμούς της επιχείρησης.
Μπορεί ο θάνατος της 54χρονης τετραπληγικής στα Χανιά όταν της έκοψαν το ρεύμα για ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ να ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το πρωί της Πέμπτης, όμως στην ΔΕΗ επιμένουν καιετοιμάζονται να βγάλουν νέες «στρατιές» για να σκορπίσουν το σκοτάδι στις γειτονιές όλης της χώρας, ανάμεσα τους και στην Πάτρα.
Ο θάνατος της 54χρονης που της έκοψαν το ρεύμα και αυτόματα βρήκε τον θάνατο έγινε το πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ, όμως φαίνεται ότι η ΔΕΗ δεν θα αλλάξει τακτική. Και αυτή είναι μία διαπίστωση στην οποία μπορεί να φτάσει κανείς πηγαίνοντας μία βόλτα στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων.
Συμπολίτες που απευθύνθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο διασυνδέσεων, έχοντας προχωρήσει ήδη στους σχετικούς διακανονισμούς των οφειλών τους, αφού πλήρωσαν τις δόσεις τους, ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους ότι τα χρήματα που έδωσαν δεν φτάνουν.
Θα πρέπει λέει να έχουν το νου τους γιατί η ΔΕΗ θα στείλει σε νέες «επιδρομές» τους υπαλλήλους της στις γειτονιές της Πάτρας για να προχωρήσουν σε νέες διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά που οφείλουν λογαριασμούς. Ακόμα και για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.Έρχονται δηλαδή νέα «σκοτάδια» τόσο στην Πάτρα, όσο και σε άλλες πόλεις και από εκεί και πέρα… «όποιον πάρει ο χάρος», που λέει και ο λαός…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ