Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Δύο συλλήψεις για ληστείες και αποδοχή κλοπιμαίων


ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προχθές το απόγευμα, ένας 17χρονος μαζί με δύο συνεργούς του, φέρεται ότι αφαίρεσε με αιφνιδιαστική κίνηση από μια ηλικιωμένη χρυσή αλυσίδα (φωτ. αρχείου).
Στη σύλληψη ενός ατόμου που κατηγορείται για διάπραξη ληστείας και κλοπών και μιας ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου  για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος προέβη η αστυνομία στην Πάτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, προχθές το απόγευμα, ένας 17χρονος μαζί με δύο συνεργούς του, φέρεται ότι αφαίρεσε με αιφνιδιαστική κίνηση από μια ηλικιωμένη χρυσή αλυσίδα.Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, είχε διαπράξει το τελευταίο πεντάμηνο ακόμα μία ληστεία και δύο κλοπές αλυσίδων σε βάρος γυναικών.Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο δράστης φέρεται ότι μαζί με τους συνεργούς του επέλεγαν, ηλικιωμένες πεζές γυναίκες, από τις οποίες με αιφνιδιαστικές κινήσεις, αλλά και με χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, αφαιρούσαν τις χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό τους.
Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης λίγη ώρα μετά το συμβάν είχε επισκεφθεί ένα ενεχυροδανειστήριο στην Πάτρα όπου και άφησε ως ενέχυρο τη χρυσή αλυσίδα που είχε κλαπεί από την ηλικιωμένη γυναίκα.Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του ενεχυροδανειστηρίου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημά της, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την Αστυνομία, δέκα χρυσές αλυσίδες λαιμού, βέρες και άλλα κοσμήματα, τα οποία δεν ήταν εγγεγραμμένα στο βιβλίο του καταστήματος και τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ