Type Here to Get Search Results !

Πανικός στη Πάτρα από σύλληψη μπροστά στην κάμερα

Πανικός στη Πάτρα από σύλληψη μπροστά στην κάμερα

Σάλος έχει προκαλέσει στα social media η επεισοδιακή επέμβαση της αστυνομίας με τη σύλληψη αλλοδαπού που πωλούσε παράνομα CD και DVD.
Η πλειονότητα των σχολίων ήταν αρνητική για τους αστυνομικούς, αφού έκαναν χρήση βίας κατά την σύλληψη και προσαγωγή του αλλοδαπού, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρνηθεί να του γίνει έλεγχος από αστυνομικό με πολιτικά.
Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα από τραπεζοκαθίσματα και θαμώνες καφετεριών της Αγ. Νικολάου που είχαν μείνει άφωνοι από τις σκηνές που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, όταν στο κέντρο της Πάτρας επικράτησε πανικός. Άνδρας με πολιτικά κυνήγησε αλλοδαπό που πωλούσε λαθραία DVD. Στην οδό Αγ. Νικολάου επικράτησε πανικός, με τον αλλοδαπό να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη και να πέφτει πάνω σε τραπεζοκαθίσματα και θαμώνες καφετεριών της περιοχής. Χρειάστηκαν 7 αστυνομικοί για να κάνουν καλά τον εύσωμο αλλοδαπό που αντιστάθηκε στη σύλληψη. Δείτε το βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ την καταδίωξη, τη σύλληψη και την προσαγωγή του αλλοδαπού… 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ