Type Here to Get Search Results !

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ;

«Ο κουμπάρος, την κουμπάρα μία φορά την εβδομάδα» λέει ο σοφός λαός.
Όταν όμως η… κουμπάρα βγαίνει στο «κλαρί» και ο κουμπάρος που ψάχνεται για να του προσφερθούν απαραιτήτως ερωτικές υπηρεσίες και βρίσκει την κουμπάρα στο δωμάτιο της βίζιτας που ήταν να κάνει, τότε τι να πει και αυτός ο δόλιος ο λαός!
Μένει άναυδος με τα όσα γίνονται πίσω από την…  κλειδαρότρυπα αυτής της πόλης. Η όλη ιστορία που εξελίχτηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας έχει βέβαια μία δραματική πτυχή που έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την οικονομική κρίση.Η κουμπάρα εργαζόταν σε πιστωτικό ίδρυμα, όμως πριν από αρκετούς μήνες απολύθηκε. Όταν έκλεισε το «ροζ» ραντεβού σε ξενοδοχείο της Πάτρας, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, φυσικά δεν ήξερε ότι θα συναντιόταν με τον κουμπάρο της.
Το έκλεισε με έναν φίλο του κουμπάρο της που δεν την γνώριζε και τον οποίο, δεν δυσκολεύτηκε να εντυπωσιάσει με τα ομολογουμένως εμφανισιακά της προσόντα και με το «κορμί» λαμπάδα που διαθέτει.
Όλα λοιπόν ήταν έτοιμα για το ραντεβού με την κουμπάρα, όταν ξαφνικά ο ένας από τους δύο άνδρες ανοίγοντας την πόρτα έμεινε με ανοικτό το στόμα. Αμέσως ξεκίνησε να της φωνάζει, ενώ η κοπέλα προσπαθούσε να του εξηγήσει, με το τρίτο πρόσωπο που είχε κανονίσει το ραντεβού να μένει με τις «κάψες» του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.
Ο άγνωστος άνδρας, λοιπόν, δεν ήταν και τόσο άγνωστος, ήταν κουμπάρος της κυρίας που θα επιδιδόταν σε λίγη ώρα στο κρεβάτι σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους. Η κοπέλα προσπαθούσε να του δικαιολογηθεί ότι προχώρησε σε τέτοιου είδους ραντεβού λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει με τον σύζυγο της.
Ο κουμπάρος ήταν έξαλλος, αλλά έμεινε άναυδος όταν ρώτησε αν ο σύζυγος της και φίλος του γνώριζε την… στροφή που έχει κάνει στο επάγγελμα της. Η κοπέλα του απάντησε ότι όχι μόνο γνώριζε, αλλά ήταν ο σύζυγος της που την πήγαινε στα ραντεβού και στις συναντήσεις που είχε με τους πελάτες της!
Εννοείται ότι κουμπάρος σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο, παίρνοντας άρον – άρον και τον φίλο του. Όσο για τον σύζυγο; Τον είδαν κάτω από το ξενοδοχείο να περιμένει την κουμπάρα και γυναίκα του…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ