Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Αυτή είναι η «πιάτσα» που γίνεται… κρύο ντους!

Τον… μπελά τους έχουν βρει οι ιερόδουλες από την Αφρική που κάνουν «πιάτσα» κάθε βράδυ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο ύψος της Μιαούλη.Πέρα από το γεγονός ότι σίγουρα το να κάνουν αυτό που κάνουν, δεν είναι ότι καλύτερο για τους κατοίκους της περιοχής, το θέμα είναι ότι κάνουν και φασαρία. Πότε μιλάνε έντονα, πότε τσακώνονται μεταξύ τους, πότε με τους «πελάτες» τους, και οι κάτοικοι της Μιαούλη δεν αντέχουν, καθώς η «πιάτσα» γίνεται ακριβώς κάτω από το σπίτι τους.
Έτσι προκειμένου να τις διώξουν από εκεί έχουν βρει τον τρόπο και τις καταβρέχουν με το λάστιχο. Το κακό για τις ιερόδουλες είναι ότι δεν μπορούν να πάνε στο άλλο τετράγωνο, στην οδό Τσαμαδού όπου οι ομοεθνείς κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.Και αυτό γιατί οι κοπέλες έχουν χωριστεί σε ομάδες που είναι αντίπαλες μεταξύ τους, έχοντας πάρει η κάθε μία τη δική της «πιάτσα». Έτσι είναι αναγκασμένες είτε να βρέχονται, είτε να φεύγουν από εκεί, αφού ταυτόχρονα φοβούνται και το πιθανό «ντου» της αστυνομίας.
Θυμίζουμε παρόμοια περιστατικά με τις ιερόδουλες από την Αφρική είχαν γίνει και στην «πιάτσα» της Μαιζώνος όταν ένας κάτοικος της περιοχής είχε χαστουκίσει μία από αυτές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ