Type Here to Get Search Results !

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ΟΤΑ Αχαίας την Τρίτη


Στην Πλατεία Γεωργίου, την Τρίτη 15 Ιουλίου, καλεί τα μέλη του, το Κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ  Ν. Αχαΐας, διαμαρτυρόμενο για τη συμπλήρωση των εντύπων «αξιολόγησης», καθώς η ερχόμενη Τρίτη είναι η καταληκτική ημερομηνία.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζονται τα εξής:
«Υπάρχει ανάγκη να δοθεί συνολική απάντηση στην κυβέρνηση, τόσο ενάντια στις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις όσο και ενάντια στο νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στην πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης που με δικαστικές αποφάσεις επιδιώκει να βάλει στο γύψο τους λαϊκούς αγώνες, να ποινικοποιήσει το δικαίωμα στην απεργία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από το 80% των δημοσίων υπαλλήλων στα υπουργεία και στα νοσοκομεία έχουν καταθέσει τα έντυπα «αξιολόγησης» στα σωματεία και δεν δέχονται να τα συμπληρώσουν και να τα παραδώσουν στις αντίστοιχες υπηρεσίες, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν αγωνιστικές διαθέσεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για  τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που στην πιο κρίσιμη φάση τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ