Type Here to Get Search Results !

Απολογείται αύριο ο δράστης της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Αγριλιά-Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Πάτρα: Απολογείται αύριο ο δράστης της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Αγριλιά-Σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα-Όλο το χρονικό του τρόμου Πυρονολούσε τα αδέλφια μέχρι που τον ακινητοποίησαν
Ο 62χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δύο αδελφών, στην Αγριλιά Αχαΐας (στον Δήμο Ερυμάνθου), οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί αύριο ενώπιον του Ανακριτή Πατρών.
O δράστης φέρεται να είχε για χρόνια προσωπικές διαφορές με τα δύο αδέλφια και οι πρώτοι μεταξύ τους διαπληκτισμοί πραγματοποιήθηκαν έξω από την εκκλησία του χωρίου την Κυριακή, μετά από ένα μνημόσυνο.
Σύμφωνα με αναρτήσεις του thebest.gr ο 62χρονος Έλληνας άνοιξε πυρ με πιστόλι τύπο Zastava κατά δύο αδελφών μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε μαζί τους.Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστεί ελαφρά το ένα από τα δύο αδέλφια από εξοστρακισμό μίας βολίδας.Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής κοντά στην εκκλησία του χωρίου και αναστάτωσε τους κατοίκους της Αγριλιάς, ενώ τον δράστη ακινητοποίησαν γρήγορα κάτοικοι του χωριού.Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία άνδρες της οποίας, λίγες ώρες αργότερα, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.
Κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε ενώ επίσης κατασχέθηκαν δύο κάλυκες, μια βολίδα και ένα φυσίγγιο που δεν εξερράγη. Για το σοβαρό αυτό συμβάν προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Χαλανδρίτσας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ