Type Here to Get Search Results !

Οι διακοπές τελειώνουν... τα μπάνια συνεχίζονται

Μπορεί για τους περισσότερους οι διακοπές να τελείωσαν τον δεκαπενταύγουστο, με την Πάτρα σιγά – σιγά να γεμίζει και πάλι όσο οι μέρες πλησιάζουν τον Σεπτέμβριο και το τέλος του καλοκαιριού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα μπάνια και οι βουτιές δεν συνεχίζονται.
Μετά το «άδειασμα» των δρόμων της αχαϊκής  πρωτεύουσας για την εορτή της Παναγίας με άλλους να φεύγουν για τις διακοπές τους και άλλους να κάνουν ολιγοήμερες εξόδους στα χωριά τους ή σε παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, οι περισσότεροι επιστρέφουν σιγά – σιγά στα σπίτια τους και ξεκινούν να το παίρνουν απόφαση ότι σε λίγες μέρες από τώρα έρχεται το φθινόπωρο.
Ωστόσο, σιγά μην τα βάψουν και μαύρα. Αντίθετα, ξεχύνονται στις παραλίες της περιοχής, μετά τις διακοπές τους για να συνεχίσουν τις βουτιές τους, όπως για παράδειγμα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, εκμεταλλευόμενοι οι περισσότεροι ότι τα καταστήματα είναι κλειστά.
Η παραλία της Πλαζ και του Ρίου (που όλες αυτές τις μέρες είχαν αρκετό κόσμο, παρά ότι οι Πατρινοί ήταν μακριά από την Πάτρα) γέμισαν και πάλι από λουόμενους, με τον καιρό να είναι αρκετά καλός και την ζέστη, παρά τις σχετικές προβλέψεις για τον καιρό, να συνεχίζεται.

Πάτρα: Οι διακοπές τελειώνουν... τα μπάνια συνεχίζονταιΠάτρα: Οι διακοπές τελειώνουν... τα μπάνια συνεχίζονται
Η ζέστη θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Παρασκευή, με το θερμόμετρο βέβαια να μην φτάνει τα επίπεδα καύσωνα που χαρακτήρισαν τις μέρες του δεκαπενταύγουστου, όμως τον καιρό να παραμένει αρκετά καλός και την θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες να κυμαίνεται στους 30 βαθμούς.
Δείτε τον καιρό που θα κάνει τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα, σύμφωνα με το meteo.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ