Type Here to Get Search Results !

Την έσυρε δεμένη από τη Ζαχάρω στην Πάτρα

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, το πρωί της Τρίτης, όταν ένας 78χρονος εισήλθε στο τμήμα σέρνοντας πίσω του, δεμένη χειροπόδαρα, μια 56χρονη γυναίκα, την οποία κατήγγειλε για κλοπή.

Την έσυρε δεμένη από τη Ζαχάρω στην Πάτρα
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, ο 78χρονος ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι η 56χρονη σύντροφός του επιχείρησε να τον κλέψει και γι' αυτό την έδεσε και την έσυρε από την περιοχή της Ζαχάρως μέχρι την Πάτρα, προκειμένου να την παραδώσει στην αστυνομία!
Μάλιστα ο 78χρονος είπε ότι προτίμησε να φτάσει έως την Πάτρα, επειδή δεν ήθελε να μαθευτεί το περιστατικό στον Πύργο.
Οι αστυνομικοί, αφού ξεπέρασαν την αρχική έκπληξη από το θέαμα που αντίκρισαν, συνέλαβαν τον 78χρονο για αρπαγή και παράνομη βία.
Από την πλευρά της η 56χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 78χρονος την έδεσε χειροπόδαρα και την είχε μία ολόκληρη μέρα σε σπηλιά επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί και δεν ήθελε να σχετίζεται άλλο μαζί του.
Οι αστυνομικοί της Πάτρας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Πύργο, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. Η 56χρονη έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ενώ ο 78χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ