Type Here to Get Search Results !

Τα πυροβόλα όπλα... χωρίς άδεια κατοχής, έβαλαν "χειροπέδες" σε τρία άτομα - Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


Πρώτη ανάρτηση 10.55' - Νεότερη ανάρτηση 22.20'
Οι πληροφορίες που έφθασαν στους υπευθύνους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών πριν από λίγες ημέρες, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν σε αστυνομική επιχείρηση ώστε να συλληφθούν τρία άτομα που κατείχαν παρανόμως όπλα.
Σήμερα τα ξημερώματα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε επιχείρηση που έγινε σε σπίτι περιοχής της Κάτω Αχαίας, συνέλαβαν τρία άτομα για κατοχή πυροβόλων και κυνηγετικών όπλων δίχως την προβλεπόμενη και απαραίτητη άδεια.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν να έχουν κρύψει δύο πυροβόλα όπλα και ένα κυνηγετικό, καθώς και πλήθος φυσιγγίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Τα όπλα θα αποσταλλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, πιθανόν εντός της ημέρας, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: 
Συνελήφθησαν, σήμερα (12-9-2014) το πρωί, στην Άρλα Αχαΐας,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρείς ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 67,65 και 45 ετών, σε βάρος του οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σήμερα (12-9-2014) το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, μετέβησαν στις οικίες των δραστών στην Άρλα Αχαΐας, και πραγματοποίησαν έρευνες κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τρία (3) κυνηγετικά όπλα.
δύο (2) πιστόλια.
ένα (1) πιστόλι, απομίμηση πυροβόλου όπλου.
τριακόσια δέκα επτά (317) φυσίγγια πυροβόλων όπλων.
δύο (2) περίπου κιλά μαύρης πυρίτιδας.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες δεν κατείχαν άδειες κατοχής για τα όπλα.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ