Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σηκώνει το «γάντι» των παρκομέτρων ο Χριστόπουλος


Το πρώτο «κορ α κορ» μεταξύ αξιωματικής αντιπολίτευσης και Δημοτικής Αρχής αναμένεται να  καταγραφεί στην πρώτη μετά την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδρίαση, στην οποία η παράταξη του Κ. Χριστόπουλου θα επιχειρήσει να αναδείξει πως πίσω από την  απόφαση για κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, υπάρχουν άλλα ελατήρια.
Το σενάριο που βλέπει η Δημοτική ομάδα του Κ. Χριστόπουλου θέλει ουσιαστικά το όφελος για τον  Δημότη να μην υπάρχει αφού αυτό που «χάνει» η Δημοτική Αρχή από τα παρκόμετρα, θα το εισπράττει από τις κλήσεις που θ’ αυξηθούν κατακόρυφα.
Στελέχη της παράταξης του Κ. Χριστόπουλου θέτουν ευθέως το ερώτημα, κατά πόσο η Δημοτική Αρχή, θα  επαναφέρει αυτό που ίσχυε προ παρκομέτρησης  και το οποίο όριζε,  πως σε αυτές τις θέσεις απαγορευόταν η στάθμευση ή θα προχωρήσει σε πλήρη απελευθέρωση της , προκαλώντας μπάχαλο στην πόλη.
Σε περίπτωση που ισχύσει το πρώτο σενάριο τότε ο θησαυρός θα είναι άνθρακες και το μόνο κέρδος θα είναι για την «τσέπη» της Δημοτικής Αρχής.
Από τον επικεφαλής της παράταξης « Νέα Πόλη» γίνεται λόγος για επικοινωνιακό τρικ σε ότι έχει να κάνει με την κατάργηση των παρκόμετρων, αφού ήδη επί των ημερών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής οι υπηρεσίες του Δήμου είχαν προχωρήσει σε μελέτη, από την οποία προέκυπτε, πως η ανανέωση της σύμβασης ήταν ασύμφορη και συγχρόνως, πως  τα  λίγα έσοδα που έμπαιναν στο ταμείο του Δήμου, θ’ αναπληρώνονται και με το παραπάνω από τις κλήσεις που θα επιφέρει η κατάργηση της ελεγχόμενης.
Ερώτηση για ΔΕΥΑΠ
Στο  πλαίσιο της  αντιπολιτευτικής γραμμής που έχει χαράξει η ομάδα Χριστόπουλου, είναι θέμα ημερών να τεθεί στο τραπέζι ερώτημα, για την ΔΕΥΑΠ και την υλοποίηση της δέσμευσης,  «κανένα σπίτι χωρίς» νερό .
Σε ερώτηση που θα κατατεθεί θα ζητείται από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει το θέμα προς συζήτηση και να παρουσιάσει η Δημοτική Αρχή συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της προεκλογικής της δέσμευσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ