Type Here to Get Search Results !

Σπηλιόπουλος: Μέχρι το 2017 το τρένο φθάνει στην Πάτρα με σύγχρονο και ασφαλές δίκτυο

Σπηλιόπουλος: Μέχρι το 2017 το τρένο φθάνει στην Πάτρα με σύγχρονο και ασφαλές δίκτυο-Άμεση η συνεργασία με τον Δήμο-ΒΙΝΤΕΟ Δηλώσεις από την Πάτρα

Μέχρι το τέλος του 2017 η Πάτρα θα αποκτήσει σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο. Επανέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος από την Πάτρα όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο τομέας υγείας του ΠΑΣΟΚ με θέμα: «Διάλογος για ένα κοινωνικά δίκαιο και αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας».
Στο περιθώριο της ημερίδας ο Κώστας Σπηλιόπουλος ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι μέχρι το τέλος του 2017 το τρένο θα έχει φτάσει μέχρι την Πάτρα. Έκανε λόγο για ένα σύγχρονο και απόλυτα ασφαλές δίκτυο με το οποίο οι Πατρινοί θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται μέσα σε δύο ώρες στην Αθήνα.
Ο κ. Σπηλιόπουλος είπε επίσης, ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον δήμο Πατρέων, ενώ επισήμανε τα οφέλη που θα έχει η περιοχή της Πάτρας από τη γρήγορη και ασφαλή σύνδεσή της με την Αθήνα μέσω του νέου σιδηροδρομικού δικτύου.
Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι ο Κώστας Σπηλιόπουλος έχει δεσμευθεί στην δυτική Αχαΐα για επέκταση του Προαστιακού σιδηροδρόμου μέχρι το Λάππα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στην Αθήνα με τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκτίμησε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα προσδώσει αναπτυξιακή ανάσα σε όλη τη δυτική Αχαΐα και αλλά και τον δήμο της Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ