Type Here to Get Search Results !

Χτύπησαν στο κεφάλι και λήστεψαν 41χρονη μέσα στο σπίτι της - Της άρπαξαν χρυσαφικά και χρήματα


Νεότερη ενημέρωση 18.19΄
Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες που το πρωί διέρρηξαν οικία 41χρονης και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ, ενώ κατά την αποχώρησή τους χτύπησαν την γυναίκα με μία σακούλα με κέρματα που είχαν αρπάξει, αξίας 120 ευρώ.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 19χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου και δύο ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία 41χρονης και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας (4.000) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και μια συσκευασία που περιείχε το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ σε κέρματα. Κατά την έξοδό τους από την οικία, χτύπησαν στο κεφάλι την παθούσα, με τα κέρματα προκειμένου να διαφύγουν.
Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή του 19χρονου, πλησίον της οικίας της παθούσας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Πρώτη ενημέρωση 11.14΄
Τρόμος για 40χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όταν ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές οι οποίοι είχαν εισβάλλει στο εσωτερικό.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9.30 π.μ. στην οδό Ελλησπόντου 92 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πατρών, όταν και η γυναίκα επέστρεψε από τα ψώνια της και αντίκρυσε δυο ανδρες να έχουν μπει στο σπίτι.
Προσπαθώντας να αντιδράσουν, όταν αυτη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, οι δράστες την χτύπησαν, αρπάζοντας τα κοσμήματα και τα χρήματα που είχαν ήδη βρει.
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, ανδρες της οποίας έκαναν εκτεταμένες αναζητησεις για να εντοπίσουν τους ληστές. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν, οι οποίοι πλέον θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ