Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα στους 48ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στην Αυστραλία

Η Πάτρα στους 48ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στην Αυστραλία

Στην μακρινή Αυστραλία θα πραγματοποιηθούν φέτος οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες και η Πάτρα ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην συγκεκριμένη διοργάνωση, με εκπροσώπηση στα αθλήματα του στίβου, της κολύμβησης και της ενόργανης γυμναστικής.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 6-11 Δεκεμβρίου στην Λίμνη Μακουάρι και ήδη έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα της πατρινής αποστολής.
Η Πάτρα θα εκπροσωπηθεί στην κολύμβηση από τον νεαρό πρωταθλητή της ΝΕΠ, Θάνο Ζαφειρόπουλο και από τον συναθλητή του στα «δελφίνια», Ντίνο Κυριαζή (προπονητής των δυο κολυμβητών είναι ο Σταύρος Νταλαχάνης), στον στίβο θα αγωνιστούν η Ανδριάνα Νεοφύτου και η Χριστίνα Ευστρατίου της Παναχαϊκής (προπονήτρια των δυο κοριτσιών είναι η Αλέκα Σιούλη), ενώ στην ενόργανη γυμναστική θα δώσει «παρών» η Χρυσή Τσοπάνογλου από τον Ατλαντα (προπονητής είναι ο Ηλίας Τσοπάνογλου).
Να σημειωθεί ότι η Λίμνη Μακουάρι είναι η μεγαλύτερη παράκτια λίμνη άλατος στην Αυστραλία, καλύπτοντας μια έκταση 110 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η ομώνυμη πόλη της Λίμνης Μακουάρι κατοικείται από περίπου 190.000 κατοίκους, ενώ στην εν λόγω περιοχή (Νέα Νότια Ουαλία) ζούσαν για χρόνια οι Αβορίγινοι, οι φυλές των ιθαγενών της Αυστραλίας.
Αρχηγός αποστολής θα είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες που αφορούν το ταξίδι και την διαμονή των πατρινών αθλητών και των προπονητών τους στην Αυστραλία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι της πατρινής αποστολής βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή και με την ελληνική ομογένεια, προκειμένου οι Ελληνες της Αυστραλίας να στηρίξουν τους αθλητές της πόλης μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΠτΔ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ