Type Here to Get Search Results !

Άγρια καταδίωξη για εμπόρους ναρκωτικών στην Πάτρα

Άγρια καταδίωξη για εμπόρους ναρκωτικών στην Πάτρα

Ο 33χρονος που οδηγούσε το μοτοποδήλατο υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με συνολικά 41,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Χάλασαν τον κόσμο στην περιοχή της Λεύκας στην Πάτρα οι σειρήνες των περιπολικών και των μοτοσικλετών της Άμεσης Δράσης, που καταδίωκαν τους επιβάτες ενός μοτοποδηλάτου στους οποίους είχαν κάνει σήμα να σταματήσουν για έλεγχο αλλά εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το μηχανάκι. Όμως, συνέλαβαν μόνο τον οδηγό καθώς ο συνεπιβάτης το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Ο 33χρονος που οδηγούσε το μοτοποδήλατο υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με συνολικά 41,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ