Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Αθώος ο κυνηγός που εκτέλεσε σκύλο στα Μοιραίικα επειδή του γάβγισε!


Νεότερη ενημέρωση 19.32΄
Αθώος, λόγω αμφιβολιών και έλλειψης στοιχείων, κρίθηκε από το δικαστήριο ο 68χρονος που στις αρχές Οκτωβρίου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον σκύλο ενός 44χρονου στα Μοιραίικα Αχαϊας.
Ο 68χρονος υποστήριξε ότι πυροβόλησε το σκυλί επειδή φοβήθηκε ότι θα τον δάγκωνε.
Μετά την αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο φιλόζωοι που βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο ξέσπασαν σε θύελλα διαμαρτυριών, καθώς, όπως υποστήριξαν, κανείς δεν πλήρωσε για την δολοφονία του άτυχου ζώου η οποία, σημειωτέων, έγινε σε ιδιόκτητο και όχι δημόσιο χώρο.

Πρώτη ενημέρωση 17.37΄
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο δικαστικό μέγαρο Πατρών, κάθεται αυτή την ώρα ο 68χρονος κυνηγός από τα Μοιραίικα Αχαΐας ο οποίος στις αρχές Οκτωβρίου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον σκύλο ενός 44χρονου.
Να υπενθυμίσουμε πως ο δράστης οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες με τις κατηγορίες της ζωοκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 68χρονος συνελήφθη στα Μοιραίικα Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα σκύλο ιδιοκτησίας 44χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μετέβησαν στα Μοιραίικα, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.
Στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο με το οποίο είχε πυροβολήσει και δύο φυσίγγια τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ