Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθη μέλος δυο συμμοριών στην Πάτρα

Συνελήφθη μέλος δυο συμμοριών στην Πάτρα

Ο συλληφθείς φέρεται να αποτελούσε συνδετικό κρίκο μεταξύ των δυο συμμοριών που είχαν εξαρθρωθεί στις 11 Αυγούστου

Δυο μήνες αναζητούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 32χρονο
σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα του ανακριτή Πατρών για συμμετοχή σε δυο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Μετά από αναζητήσεις, ο 32χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι μιας 38χρονης στην Πάτρα, όπου συνελήφθησαν μαζί καθώς η γυναίκα κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Ο συλληφθείς φέρεται να αποτελούσε συνδετικό κρίκο μεταξύ των δυο συμμοριών που είχαν εξαρθρωθεί στις 11 Αυγούστου.
 Τότε, είχαν συλληφθεί έξι Έλληνες ηλικίας από 31 ως 68 χρόνων και ένας 50χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο Έλληνες ηλικίας 38 και 40 χρόνων και ένας 42χρονος Αλβανός που είχε αρχηγικό ρόλο στη πρώτη εγκληματική ομάδα η οποία διακινούσε και προμήθευε ναρκωτικά τη δεύτερη που είχε αρχηγό έναν 50χρονο ομοεθνή του.

Οι δυο σπείρες φέρονται να είχαν διακινήσει περισσότερα από 150 κιλά ακατέργαστης κάνναβης με κέρδος μεγαλύτερο από 180.000 ευρώ! Σε έρευνες που είχαν γίνει στα σπίτια των δραστών στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 749 γραμμάρια κάνναβης, 212 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, έντεκα κινητά τηλέφωνα, ένα αυτοκίνητο και 100 ευρώ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ