Type Here to Get Search Results !

Βγαίνουν στο "σφυρί" ακίνητα σε τιμές... εξευτελιστικές!

Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί  με τις τράπεζες να στέλνουν κλητήρες και δικαστικούς επιμελητές στα νοικοκυριά, προχωρώντας σε προσημειώσεις ακινήτων.
Δεν είναι μόνο όμως οι πλειστηριασμοί που ταλανίζουν πάνω από 6.000 δανειολήπτες στην περιοχή που έχουν μπει στα «κόκκινα» δάνεια καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τις ρυθμίσεις τους. Είναι ότι οι τράπεζες, σύμφωνα με το πολυσέλιδο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, θα παίρνουν τα σπίτια με βάση την εμπορική αξία τους.  
Κάτι που σημαίνει ότι θα παίρνουν το ακίνητο με εξευτελιστικές τιμές, καθώς παραμερίζοντας την αντικειμενική αξία των ακινήτων, είναι γνωστό ότι η εμπορική τους αξία έχει υποβαθμιστεί. Και η κατρακύλα δεν σταματά εκεί για τους ανθρώπους που κινδυνεύουν βάση του πλειστηριασμού να χάσουν ακόμα και την πρώτη τους κατοικία.
Αν ένας πλειστηριασμός κριθεί άγονος οι τράπεζες έχουν το δικαίωμα να πάνε στον επόμενο, κατεβάζοντας σε ακόμα πιο εξευτελιστικές τιμές την εκκίνησή του. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αρκετοί έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν καν το δικαίωμα να μπουν στο νόμο Κατσέλη  απειλούνται άμεσα με πλειστηριασμούς ακινήτων σε εξευτελιστικές τιμές.
Να σημειωθεί ότι ακόμα και με την  εκποίηση της περιουσίας τους τα χρωστούμενα  ποσά που υπολείπονται ισχύουν. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν χάσουν την περιουσία τους θα συνεχίσουν να χρωστάνε…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ