Type Here to Get Search Results !

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Δευτέρας

Πάτρα: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Δευτέρας  Η απόφαση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα
Ελεύθεροι αφέθησαν από τη Δικαιοσύνη και οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην πορεία του Πολυτεχνείου. στην Πάτρα.
Περιοριστικοί όροι επεβλήθησαν μόνο στον νεαρό που αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατείχε μολότοφ στο σακκίδιό του.
Η απόφαση των ανακριτικών αρχών έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.
13.37 Κλειστή παραμένει εδώ και λίγα λεπτά η οδός Γουναρη στο ύψος των δικαστηρίων. Νεαροι που συμπαρίστανται στους κατηγορούμενους για τα προχθεσινά επεισόδια έχουν αποκλείσει το δρόμο.
12.52 Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Αυτόφωρο δικαστήριο της Πάτρας κάθονται σήμερα οι τρεις απο τους τέσσερις συλληφθέντες στη διάρκεια των προχθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Πάτρας.
Οι τρεις αντιμετωπίσουν κατηγορίες πλημμελημματικού χαρακτήρα, ενώ ο τέταρτος κατηγορείται για κακούργημα μιας και στο σακίδιο του βρέθηκαν μολοτοφ.
Ο συγκεκριμένος πήρε χθες προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Στην ανακοίνωση των αλλεηλέγγυων αναφέρεται πως οι κατηγορίες της αστυνομιας είναι προκατασκευασμένες και οι συλλήψεις δεν έγιναν στην πορεία αλλά... κάτω από τα σπίτια των συλληφθέντων.
Οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται απο προχθές στην Αστυνομική Διεύθυνση και σήμερα την ώρα της δίκης έχουν τη συμπαράσταση μελών του αντεξουσιαστικού χώρου που έχουν ήδη προαναγγείλλει κινητοποίηση έξω απο το δικαστικό μέγαρο.
Υπενθυμίζεται οτι είχε συλληφθεί και ένας 15χρονος που αφέθηκε ελεύθερος μετά το σχηματισμό της σε βάρος του δικογραφίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ