Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από το Σύλλογο "Ζωή Γλυκιά"


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη 14 Νοέμβρη, ο σύλλογος ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις σακχάρου, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, ώρες 16:00 – 19:30, για τους πολίτες της Πάτρας, στο χώρο του ΈΣΠΕΡΟΥ¨ στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό με απλή αιμοληψία από το δάκτυλο. Όπου ανιχνευτεί υψηλός γλυκαιμικός δείκτης θα γίνει και μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c).
Οι μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) θα γίνονται με την ευγενική υποστήριξη της Φαρμακευτικής Εταιρείας Menarini Diagnostics
Οι μετρήσεις γίνονται με την ευγενική υποστήριξη των Φαρμακευτικών  Εταιρειών Abbott Hellas ,Bayer Hellas ,Menarini Diagnostics  και Fora diamond (@care) .
Από της 19:30  έως τις 20:00,το χορευτικό του Δήμου Πατρέων θα χορέψει για το Διαβήτη και θα σχηματίσουν μία ανθρώπινη  μπλε αλυσίδα ως ένδειξη υποστήριξης της παγκόσμιας ημέρας του Διαβήτη.
Η ανίχνευση του Σακχαρώδη Διαβήτη σε φαινομενικά μη νοσούντες πολίτες μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και προσυμπτωματικούς ελέγχους, είναι πολύ σημαντική και σηματοδοτεί την εκτίμηση της ομάδας υψηλού κινδύνου που χρήζει περαιτέρω ελέγχου, ώστε να αποκαλύψουμε τα περιστατικά εκείνα που διελαύνουν απαρατήρητα πριν προχωρήσουν και καταστρέψουν καρδιά, νεφρά, μάτια, αγγεία χωρίς επιστροφή!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ