Type Here to Get Search Results !

Δεκάδες μητέρες συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο θηλασμό στο Θεατράκι!

"Η φυσική πράξη του θηλασμού κατακτιέται με καθημερινές μάχες!"Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλες τις μητέρες που συμμετείχαν αλλά και διοργάνωσαν την επιτυχημένη εκδήλωση στο θεατράκι της Πάτρα (Μαρίνα) στα πλαίσια του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού!Το πρωί της Κυριακής μητέρες με τα μικρά τους αγγελούδια με κοινό σκοπό που ήταν η εξοικείωση της κοινωνίας μας, με την εικόνα της θηλάζουσας, συγκεντρώθηκαν στην γιορτή του θηλασμού που έγινε σε πολλές πόλεις της ΕλλάδαςΠάτρα: Δεκάδες μητέρες συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο θηλασμό στο Θεατράκι! (pics)
Οι διοργανώτριες στην Πάτρα έκαναν πολύ καλή δουλειά ενώ εκτός από την διαδικασία του θηλασμού υπήρχαν διάφορες άλλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

Πάτρα: Δεκάδες μητέρες συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο θηλασμό στο Θεατράκι! (pics)
Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες μητέρες καταφέρνουν να θηλάσουν τα παιδιά τους και μαθαίνουν τρόπους να υπερνικούν δυσκολίες κ αντιξοότητες.
Έτσι και σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που είναι κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη, χιλιάδες Ελληνίδες γέμισαν κεντρικές πλατείες στις πόλεις τους και, στις 11:00 το πρωί θήλασαν ταυτόχρονα τα παιδιά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ