Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Είχε κάνει το διαμέρισμα άντρο της μαύρης μαγείας

Πάτρα: Είχε κάνει το διαμέρισμα άντρο της μαύρης μαγείας

Αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα ήρθαν προ ημερών οι ιδιοκτήτες σπιτιού που ξενοικιάστηκε κοντά στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα! Ο χώρος είχε μετατραπεί σε άντρο της μαύρης μαγείας από την νεαρή γυναίκα που το είχε νοικιασμένο επί δύο χρόνια, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Πρόκειται για ένα ισόγειο σπίτι παλιάς κατασκευής. 


Τα τελευταία δύο χρόνια διέμενε εκεί - υποτίθεται - μία φοιτήτρια από την Κόρινθο. Όπως λέγεται, η εμφάνισή της γενικώς ήταν ιδιαίτερη και περίεργη και αρκετούς από τους γείτονες τους είχε παραπέμψει σε άτομο που ασχολείται με μαγεία. Επειδή όμως επρόκειτο για νεαρή, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να ισχύει και στην πράξη κάτι τέτοιο. Όμως τελικά επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω από τα ίχνη που άφησε πίσω της φεύγοντας. Και μάλιστα, δεν ξενοίκιασε το σπίτι αλλά το εγκατέλειψε φεσώνοντας την ιδιοκτήτρια για περισσότερους από πέντε μήνες καθ' όλη τη διάρκεια των οποίων επικαλείτο σοβαρά οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της, με αποτέλεσμα η σπιτονοικοκυρά να μην την πιέζει για την καταβολή των οφειλομένων.

Όμως πριν από δύο εβδομάδες περίπου ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι το σπίτι μάλλον ήταν ερειπωμένο καθώς η νεαρή εθεάθη να μεταφέρει κάποια πράγματα, νυχτερινές ώρες. Έτσι, όταν η ιδιοκτήτρια πήγε μαζί με την κόρη της να ελέγξει έμεινε με το στόμα ανοικτό!

Βρήκε... τρίχες, κούκλες και κεριά! Όπως λέγεται, μπαίνοντας στο σπίτι είδε κρεμασμένα από το ταβάνι μαύρα υφάσματα, σε κάποια σημεία των τοίχων ζωγραφισμένα διάφορα σχέδια που σχετίζονται με μαύρη μαγεία, ενώ μέχρι και νεκροκεφαλές ήταν αποτυπωμένες! Στο πάτωμα αλλά και πάνω σε ένα παλιό τραπέζι ανακάλυψε κεριά, μικρές κούκλες ζωγραφισμένες, σακουλάκια με ύποπτο περιεχόμενο αλλά και αρκετές τούφες τριχών που η ιδιοκτήτρια αδυνατούσε να καταλάβει αν ήταν πραγματικές ή ψεύτικες! 

Η ιδιοκτήτρια ανατρίχιασε στην κυριολεξία, ενώ βρέθηκε σε δίλημμα ακόμα και για το αν πρέπει να κινήσει διαδικασίες για την είσπραξη των ενοικίων που της οφείλει η φοιτήτρια ή μήπως θα ήταν καλύτερο για την ίδια να δώσει τόπο στην οργή και να μην μπλέξει όπως χαρακτηριστικά λέει. Πάντως το θέμα έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων στη γειτονιά.

ΠΗΓΗ: dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ