Type Here to Get Search Results !

Δεν έπαιξε στην Πάτρα στο ποδόσφαιρο αλλά παίζει με Πάτρα στο μπάσκετ

Δεν έπαιξε στην Πάτρα στο ποδόσφαιρο αλλά παίζει με Πάτρα στο μπάσκετ

Μπορεί η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να μην παίζει με την Παναχαϊκή, αλλά η μπασκετική θα αγωνιστεί κόντρα σε αχαϊκή ομάδα. ΑΕΚ και Απόλλων Πάτρας Carna θα συναντηθούν αύριο Κυριακή (15:00) στο ΟΑΚΑ στον Αγώνα της Εβδομάδας για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μόνο μια νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και θα εμφανιστούν με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο τους, που επέστρεψε στην Ένωση μετά από 11 χρόνια και πήρε την θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Οι «Φρουροί της Αχαΐας» έχουν δύο εντός έδρας νίκες μέχρι τώρα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θα αγωνιστούν χωρίς τους Γάϊο Σκορδίλη, Μάριο Μπατή.Στην άμυνα και στην ομαδικότητα θα βασιστεί η ΑΕΚ για να πάρει την νίκη σύμφωνα με τον αρχηγό της, Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος δήλωσε:
Για την σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους».
Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η διάθεση στην άμυνα και όλοι οι παίκτες να παίξουμε για την ομάδα».
Για τα δυνατά σημεία του Απόλλων Carna: «Ο Απόλλων Πατρών είναι μία ομάδα που στηρίζεται πολύ στο επιθετικό ταλέντο των παικτών της και στο ελεύθερο μπάσκετ».
Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Θα στηριχθούμε στην άμυνα, στη συγκέντρωση και στην θέληση που θα δείξουμε όλοι για τη νίκη».
«Καλοί στις λεπτομέρειες»
Οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης επισήμανε ο Νίκος Βετούλας, προπονητής του Απόλλων Carna. Οι τοποθετήσεις του Βετούλα:
Για τη σημασία του αγώνα: «Αν κάνουμε αυτή τη νίκη θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της από δω και πέρα με την αλλαγή προπονητή και τους νέους ξένους παίκτες. Πιστεύω ότι αλλάζει επίπεδο».
Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Εκτιμώ ότι θα είναι τα «μικρά» πράγματα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στις λεπτομέρειες και την διαχείριση του παιχνιδιού λόγω και των απουσιών που έχουμε εξαιτίας τραυματισμών».
Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η ΑΕΚ έρχεται από αλλαγή προπονητή. Αν εξαιρέσουμε τους παίκτες που γνωρίζουμε δεν έχουμε εικόνα για το νέο τρόπο του παιχνιδιού της. Θα στηριχθούμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς, αφού δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά».
Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων Carna: «Θα στηριχθούμε στο σύνολο και την ομαδική δουλειά για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Η άμυνα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης για τον 27χρόνο Αμερικανό γκαρντ του Απόλλων Carna Μουχάμεντ Ελ-Αμίν, ο οποίος δήλωσε:
Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικός. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στις τρεις νίκες. Παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, προπονηθήκαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι».
Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αν κάνουμε τη δουλειά μας στην άμυνα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και στην επίθεση».
Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Έρχονται από τέσσερις ήττες και αγωνίζονται εντός έδρας. Αυτά θα είναι τα κίνητρά τους».
Για το που θα στηριχθεί ο Απόλλων Carna: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ