Type Here to Get Search Results !

Έφτιαξαν στην πλατεία Γεωργίου τον μπλε κύκλο του Ζακχαρώδη Διαβήτη

Πάτρα:Έφτιαξαν στην πλατεία Γεωργίου τον μπλε κύκλο του Ζακχαρώδη Διαβήτη- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Επιτυχής η εκδήλωση απο τον Σύλλογο "Ζωή Γλυκιά"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη 14 Νοέμβρη, ο σύλλογος ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ»,πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις σακχάρου, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 , ώρες 16:00 – 19:30, για τους πολίτες της Πάτρας, στο χώρο του ΈΣΠΕΡΟΥ¨ .
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική Έγιναν περίπου 600 μετρήσεις σακχάρου και 40 μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) σε άτομα που ανιχνεύτηκαν με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Το σημαντικό των μετρήσεων είναι ότι ανιχνεύτηκαν 4 περιστατικάσυμπολιτών μας , στους οποίους το εξειδικευμένο προσωπικό τους πρότεινε να προβούν σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις καθώς τα αποτελέσματα έδειχνα υψηλό κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.
Εξίσου σημαντική ήταν η προσέλευση του κόσμου στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ .
Όλοι μαζί αφού παρακολούθησαν ένα δρώμενο από τα μέλη του συλλόγου και την βοήθεια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποιον ο οποίος βρίσκεται σε υπογλυκαιμικό επεισόδιο.
Στη συνέχεια μαζί με το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρών χορεύοντας δημιούργησαν τον μπλε κύκλο το παγκόσμιο σύμβολο του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρών ,τις φαρμακευτικές εταιρείες , τον Τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ,την ΠΟΜΑμεΑ Δυτ. Ελλάδος & Ν.Ι. Νήσων ,τους χορηγούς της εκδήλωσης και φυσικά τους πολίτες της Πάτρας που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ