Type Here to Get Search Results !

Ελεύθερος αφέθηκε πάλι… παρά τα 300 γραμ. ηρωίνης ο πολιτικός υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ.

Έχει απασχολήσει και παλαιότερα την Αστυνομία γιατί έκλεβε καύσιμα από υπηρεσιακά οχήματα


Ελεύθερος τελικά αφέθηκε με περιοριστικούς όρους (απαγορευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορα το μήνα στο αστυνομικό τμήμα), παρά το γεγονός πως έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές, και παρά το ότι εντοπίστηκε να κατέχει σχεδόν 300 γραμμάρια ηρωίνης, ο 47χρονος πολιτικός υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.
Οδηγήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια Πατρών και απολογήθηκε στον Ανακριτή μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε. Μετά την απολογία του Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Να υπενθυμίσουμε πως ο άνδρας που διακινούσε και εμπορευόταν ναρκωτικές ουσίες, εργαζόταν ως πολιτικός υπάλληλος, που ασχολείτο αποκλειστικά με διάφορες επισκευές στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στην οδό Ερμού στην Πάτρα.
Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση είναι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνδρας, ο 48χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τους ήταν ιδιαίτερα «γνώριμος» και όσον αφορά τη δράση του.
Και αυτό γιατί είχε απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν για κλοπή καυσίμων από υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και συγκεκριμένα από τις μηχανές ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, με 290 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ ως συνεργός του συνελήφθη ένας 37χρονος.
Το ζήτημα πλέον που δημιουργείται είναι πως αν και τότε είχε εντοπιστεί η παράνομη δράση του συλληφθέντα, δεν είχε οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού δεν θεωρήθηκε πως ήταν «σοβαρό» το αδίκημά του, και υπηρεσιακά είχε τιμωρηθεί με την επιβολή χρηματικής ποινής.
Το θέμα όμως είναι πως δεν προβληματίστηκε καθόλου, και συνέχισε να δραστηριοποιείται παρανόμως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ