Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Διαρρήκτης «ψιλικατζής» δρούσε... ανενόχλητος για 7 ολόκληρα χρόνια!

Πάτρα: Διαρρήκτης «ψιλικατζής» δρούσε... ανενόχλητος για 7 ολόκληρα χρόνια!



Απίστευτο κι όμως, ελληνικό! - Ο 41χρονος είχε συλληφθεί επανειλημμένως, για παρόμοιες διαρρήξεις και μάλιστα καταδικάστηκε δύο φορές από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε ποινές κάθειρξης πέντε και δέκα ετών - Άγνωστο πώς, όμως, εξακολουθούσε να δρα ελεύθερος! 

«Επαγγελματίας» ήταν ο 41χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα, λίγη ώρα αφ' ότου γκρέμισε με μια πέτρα την γυάλινη πόρτα του καταστήματος ενός 32χρονου και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 110 ευρώ! Όπως αποδείχθηκε, ζούσε αποκλειστικά από τις κλοπές, καθώς είχε διαρρήξει περισσότερα από 40 μαγαζιά τα τελευταία επτά χρόνια!



Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν άλλες τρεις κλοπές που είχε διαπράξει ο δράστης τις τελευταίες τέσσερις μέρες με τον ίδιο τρόπο, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενδυμάτων της πόλης. Αλλά δεν ήταν τα μόνα, καθώς οι έρευνες έριξαν φως σε όλη την δραστηριότητά του, αλλά συνεχίζονται μήπως διαλευκανθούν και άλλες κλοπές που τυχόν έχει διαπράξει.

Ο 41χρονος έχει συλληφθεί επανειλημμένα για παρόμοιες διαρρήξεις και μάλιστα καταδικάστηκε δύο φορές από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε ποινές κάθειρξης πέντε και δέκα ετών. Άγνωστο πώς, όμως, εξακολουθούσε να δρα ελεύθερος! Ο  εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ