Type Here to Get Search Results !

Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από την Πάτρα

Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από την Πάτρα
      
Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής. Η απουσία του τραυματία Πέτρου Μάνταλου δεν στοίχισε στην Ενωση. Το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ  αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Δέλλα να κάνουν το παιχνίδι τους.
Το σκορ άνοιξε στο 4΄ ο Ντακόλ με πέναλτι που κέρδισε ο Πεταυράκης σε ανατροπή από τον Ασιγκμπά, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Πλατέλλας σε αντεπίθεση στο 30΄. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της και έδωσε τη δυνατότητα στην Παναχαϊκή να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 80΄ με τον Γκατιάγκα. Ομως, ο Μπαρμπόσα στο 89΄ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (86΄ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (82΄ Ρόβας), Αραβίδης (69΄ Ζόριτς).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασιγκμπά, Αναστασόπουλος (51΄ Κάργας), Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Φάμπιο, Γκατιάγκα, Πατινιώτης (77΄ Χοτζάλι), Ζλατκόφσκι (46΄ Χαρτσιάς).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ