Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Γυναίκα οδηγός έβγαλε «νοκ άουτ» άνδρα για μία θέση πάρκινγκ

Πάτρα: Γυναίκα οδηγός έβγαλε «νοκ άουτ» άνδρα για μία θέση πάρκινγκ

Η οδηγός δεν απέδειξε απλώς ότι ήταν θερμόαιμη αλλά και ότι έχει ένα από τα δυνατότερα κροσέ! Και αυτό γιατί στην κυριολεξία ...ξάπλωσε τον οξύθυμο νεαρό οδηγό όταν μεταξύ τους διαπληκτίστηκαν για μια κενή θέση στάθμευσης. 


Όλα αυτά συνέβησαν το χώρο του παλιού λιμανιού της Πάτρας, κοντά στην πύλη της Γούναρη και ακριβώς μπροστά από το Τελωνείο, χώρος ο οποίος, ως γνωστόν, ανήκει στον Δήμο Πατρέων και χρησιμοποιείται για πάρκινγκ αυτοκινήτων. Η ώρα ήταν δέκα και μισή το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής όταν πολλά οχήματα κινούνταν στη λιμενική ζώνη προσπαθώντας οι οδηγοί τους να βρουν κενές θέσεις στάθμευσης.

Όμως την παράσταση έκλεψαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων που φαίνεται πως είδαν από μακριά την ίδια κενή θέση (μοναδική σε εκείνο το συγκεκριμένο σημείο) και πάτησαν γκάζι προσπαθώντας να προσεγγίσουν όσο γινόταν πιο γρήγορα. Όμως έφθασαν σχεδόν ταυτοχρόνως και εκεί ακριβώς άρχισαν τα αίματα να ανάβουν. Άνδρας οδηγός του ενός οχήματος και γυναίκα στο άλλο. Και μάλιστα, πιο θερμόαιμη και προκλητική με βάση τουλάχιστον όσων είπαν αυτόπτες μάρτυρες του απίστευτου επεισοδίου. Ο άνδρας έλεγε ότι είχε δει πρώτος τη θέση, το ίδιο όμως και η γυναίκα. Και κανείς από τους δύο δεν υποχωρούσε δίνοντας τόπο στην οργή. Και οι δύο παρέμεναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους απαιτώντας ο ένας από τον άλλον να εγκαταλείψει το χώρο.

Κι όσο αυτό δεν συνέβαιναν και οι δύο φούντωναν όλο και περισσότερο, σε σημείο που... κατέβηκαν και από τα αυτοκίνητά τους. Και τότε, συνέβη το αναπάντεχο! Η γυναίκα δεν δίστασε να χτυπήσει με γροθιά τον άνδρα στοχεύοντας μάλιστα το μάγουλό του ενώ αυτό που είδαν οι διερχόμενοι, ήταν τον ψηλό άνδρα να... σωριάζεται στο έδαφος!

Μέχρι και η γυναίκα φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την εξέλιξη. Ίσως να περίμενε πως το χτύπημά της θα ήταν αδύναμο για έναν άνδρα και το ότι έπεσε κάτω εξέπληξε και την ίδια. Εννοείται πως παριστάμενοι έτρεξαν αμέσως στο σημείο για να δοθεί τέλος στο επεισόδιο. Και χρειάστηκε να ρίξουν νερό από μπουκαλάκι στο πρόσωπο του άνδρα ο οποίος στο μεταξύ έδειχνε να έχει χάσει ελαφρώς τις αισθήσεις του.

Τελικά η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και ζητούσε διαρκώς συγγνώμη από τον άνδρα ενώ του υποσχέθηκε μέχρι και να τον αποζημιώσει χρηματικά, κάτι που όμως ο ίδιος δεν δεχόταν. Έτσι το απίστευτο επεισόδιο έληξε εκεί, χωρίς άλλη χειρότερη συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ