Type Here to Get Search Results !

Τα τέσσερα πρώτα μέρη που επισκέπτονται οι φοιτητές στην Πάτρα

Τα τέσσερα πρώτα μέρη που επισκέπτονται οι φοιτητές στην Πάτρα Τag, locale, discover και η ιδιωτική βιβλιοθήκη της Τριών Ναύρχων.

Tag, locale, discover και η ιδιωτική βιβλιοθήκη της Τριών Ναύρχων. Τέσσερα από τα πρώτα μέρη της Πάτρας που μαθαίνουν οι φοιτητές με το που φράνουν στην Πάτρα.
Το ένα στην Αγίου Ανδρέου, γωνία με τον πεζόδρομο της Παντανάσσης και το άλλο στην Αράτου, δίπλα από την πλατεία Όλγας. Κοινά σημεία ο κόσμος τους. Φοιτητές κυρίως, που μεταξύ διαβάσματος πίνουν και έναν καφέ, ή μια μπύρα. Στο locale τρώνε κι όλας. Στο tag μόνο τσιμπάνε..
Η αισθητική τους παρεμφερής, καθώς και το ότι διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με πάγκους ανάγνωσης, πορτατίφ και πρόσβαση στο internet για όσους θέλουν να διαβάσουν με παρέα. Είναι τα δύο πρώτα μαγαζιά που μαθαίνουν με το που έρχονται οι φοιτητές στην Πάτρα.
Το Discover στην Πατρέως μετέτρεψε τον πάνω όροφό του σε φοιτητικό αναγνωστήριο - καφέ και είδε το κοινό του να ανανεώνεται ηλικιακά καθώς οι φοιτητές το έχουν κάνει στέκι τους. Εκτός από καφέ,και μπύρα μπορεις και εδώ να διαβάσεις, να συναντήσεις συμφοιτητές σου και να τσιμπίσεις κάτι γρήγορο.
Η ιδιωτική βιβλιοθήκη της πλατείας Τριών Ναυάρχων παρεμφερούς αισθητικής προσφέρεται επίσης για φοιτητές που θέλουν να διαβάζουν ...ομαδικά και επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο οπότε αμέσως μετλα η βόλτα επιβάλλεται.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ