Type Here to Get Search Results !

Αποχή διαρκείας από τους δικηγόρους σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της αποχής

Υπέρ της αποχής διαρκείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, τάσσονται οι περισσότεροι δικηγόροι της Πάτρας, με βάση τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διενήργησε ο δικηγορικός σύλλογος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διήμερης ψηφοφορίας προσήλθαν στις κάλπες 575 δικηγόροι από τους 720 εγγεγραμμένους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή, «όχι» στο σχέδιο του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας ψήφισαν 537 δικηγόροι, ενώ «ναι» ψήφισαν 28.

Όσον αφορά στις μορφές κινητοποιήσεων, 312 δικηγόροι ψήφισαν υπέρ της αποχής διαρκείας και 173 ψήφισαν υπέρ της στοχευμένης αποχής ή περιορισμένης διάρκειας.

Επίσης, μέσα στην κάλπη βρέθηκαν έξι λευκά ψηφοδέλτια και τέσσερα άκυρα.

Στο δημοψήφισμα που έγινε στον δικηγορικό σύλλογο Πύργου, ψήφισαν 123 δικηγόροι από τους 137 εγγεγραμμένους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, «όχι» στο σχέδιο του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας ψήφισαν 120 δικηγόροι, ενώ «ναι» ψήφισαν τρεις.

Επίσης, στο δημοψήφισμα που έγινε στον δικηγορικό σύλλογο Αγρινίου, ψήφισαν 152 δικηγόροι από τους 187 εγγεγραμμένους. Κατά του σχεδίου του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας ψήφισαν 139 δικηγόροι και υπέρ ψήφισαν εννέα, ενώ βρέθηκαν τρία άκυρα ψηφοδέλτια και ένα λευκό. Ακόμη 82 δικηγόροι ψήφισαν υπέρ της αποχής διαρκείας και 44 ψήφισαν υπέρ της στοχευμένης αποχής ή περιορισμένης διάρκειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ