Type Here to Get Search Results !

Μία ξεχωριστή εκδήλωση για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Πάτρα

Επτά συνάνθρωποί μας θα τιμηθούν στην εορταστική εκδήλωση «ΓνωρίΖΩ - ΧαρίΖΩ Ζωή» - Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών για την δωρεά μυελού των οστών

Μία ξεχωριστή και διαφορετική εδήλωση τίμησης εθελοντών δοτών μυελού των οστών και γνωριμίας δοτών - ληπτών θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Γνωρίζατε ότι μπορεί να είστε εσείς ο μοναδικός στον κόσμο που δίνοντας αίμα θα μπορούσε να Χαρίσει Ζωή σε έναν συνάνθρωπό του; Τον τελευταίο χρόνο επτά συνάνθρωποί μας από την Πάτρα ήταν οι τυχεροί -ανάμεσα στους 24 εκατομμύρια παγκοσμίως δηλωμένους εθελοντές δότες μυελού των οστών- που βρέθηκαν συμβατοί με ασθενείς που έπασχαν από λευχαιμία και τους Χάρισαν Ζωή.

Οι επτά συνάνθρωποί μας θα τιμηθούν στην εορταστική εκδήλωση «ΓνωρίΖΩ - ΧαρίΖΩ Ζωή» που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών αύριο, στις 20:00. Επιπλέον, τέσσερις ασθενείς που μεταμοσχεύθηκαν στη Μονάδα Μεταμόσχευσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά τους άγνωστους μέχρι τώρα δότες τους από το εξωτερικό που τους «Χάρισαν Ζωή»!

Την εκδήλωση θα προλογίσει η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, θα συντονίσει ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα πλαισιώνεται από καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συμμετοχή του Νίκου Ζούδιαρη, της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, του Κουαρτέτου Δημοτικού Ωδείου Πάτρας, Σόλο Φλάουτο και Nassia & the VIPerformers. Την εκδήλωση θα στηρίξουν προσωπικότητες από το χώρο της Ιατρικής, των Επιχειρήσεων, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και των Media.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών για την δωρεά μυελού των Οστών. Το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών, ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή», μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη δεξαμενή εθελοντών δοτών, με τις δράσεις του ενημερώνει τον κόσμο για την ανάγκη ύπαρξης πολλών δοτών ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες εύρεσης ενός συμβατού δότη για ένα ασθενή και για την ευκολία δωρεάς μυελού των οστών που πλέον γίνεται μέσω αίματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ