Type Here to Get Search Results !

Από Χριστούγεννα...Καρναβάλι - Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών

Πάτρα: Από Χριστούγεννα...Καρναβάλι - Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών Από την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Άλλοι προετοιμάζονται για Χριστούγεννα και άλλοι για καρναβάλι. Από την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου ξεκινά η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των παιδιών στο Πατρινό Καρναβάλι του 2015.
Φέτος η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, δηλαδή μια Κυριακή πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.
Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών, που θα σφραγίσει το Καρναβάλι των Παιδιών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να κατατεθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Επίσης η κατάθεση των αιτήσεων και του Κανονισμού Συμμετοχής υπογεγραμμένου, μπορεί να γίνει και μέσω email:karnavalimikrwn2014@gmail.com.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 έως Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10.00 – 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2610 314486, 2610 390923.
Η Καρναβαλούπολη, όπως ανακοινώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Καρναβαλιού θα αποτελέσει και φέτος κυρίαρχο και αναπόσπαστο κομμάτι του Καρναβαλιού των Παιδιών. Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό παραμυθένιο παιδόκοσμο: Καρναβαλικά στοιχεία, Μουσική, Χορός, Θέατρα Δρόμου, Ζογκλέρ και άλλα δρώμενα περιμένουν  μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη γιορτή των μικρών. Η Καρναβαλούπολη θα ξετυλιχτεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ