Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στα δικαστήρια μέσω υπομνήματος ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης


Την άρνησή του να παραχωρήσει στοιχεία που αφορούν στη μετατροπή των συμβάσεων εργαζομένων στο Δήμο πατρεών από ορισμένου σε αορίστου χρόνου θα επαναδιατυπώσει σήμερα μεσω υπομνήματος που θα υποβάλει στο πταισματοδικείο ο Δήμαρχος Πατρεών Κ. Πελετίδης.
Ο Δήμαρχος της Πάτρας στο υπόμνημά του θα κάνει για αμια ακόμα φορά πως δεν θα γίνει η Δημοτική του Αρχή συνεργός στην δημιουργία δεξαμενής απολύσεων με θύματα εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις έχουν ελεγχθεί ήδη δύο και τρείς φορές αποκαλύπτοντας παράλληλ απως ο δήθεν έλεγχος που ζητά η συγκυβέρνηση είναι ένα τρίκ προκειμένου να προχωρήσει σε νέες απολύσεις.
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Πάτρας προχωρούν σε τετραώρη στάση εργασίας και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 8 το ρπωϊ στο Δημαρχείο.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε εφαρμογή της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου με αφορμή την κλιμάκωση της επίθεσης της συγκυβέρνησης τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους αιρετούς που αντιδρούν στον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των Συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια (άρθρο 42 του Ν.4250/2014) και την κλήση ως κατηγορούμενου του Δημάρχου Πάτρας, επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει τον επανέλεγχο και να γίνει συνένοχος στις απολύσεις, αποφάσισε τα πιο κάτω:
1.            Να προκηρύξει 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Αχαΐας.
2.            Την πραγματοποίηση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ την Πέμπτη 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Πάτρας (Μαιζώνος 108). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στα Δικαστήρια.
Η έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στη Δημοτική Αρχή Πάτρας αλλά και σε κάθε άλλη ανάλογη περίπτωση είναι το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή δουλειά και να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο το νέο κύμα απολύσεων είτε μέσω του επανέλεγχου μετατροπής των Συμβάσεων είτε της αξιολόγησης δομών και ανθρώπινου δυναμικού.
Είναι στο χέρι μας να μην το επιτρέψουμε, αρκεί να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ για την ανατροπή των πολιτικών τους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ