Type Here to Get Search Results !

«Θηλυκή» συμμορία με επτά κλοπές εξαρθρώθηκε στην Πάτρα

«Θηλυκή» συμμορία με επτά κλοπές εξαρθρώθηκε στην Πάτρα

Τέσσερις τσιγγάνες είχαν γίνει «εξπέρ» στην παραβίαση διαμερισμάτων με το πιο... νόμιμο διαρρηκτικό εργαλείο που υπάρχει: μια... αστυνομική ταυτότητα

Οι ξεκλείδωτες πόρτες των διαμερισμάτων που οι ένοικοί τους απουσίαζαν, δεν αποτελούσαν εμπόδιο για μια σπείρα με «άρωμα» γυναίκας που χτυπούσε μέρα- μεσημέρι στην Πάτρα. Οι τέσσερις τσιγγάνες είχαν γίνει «εξπέρ» στην παραβίασή τους με το πιο... νόμιμο διαρρηκτικό εργαλείο που υπάρχει: μια... αστυνομική ταυτότητα!



Συνήθως, οι δράστιδες ηλικίας 38, 36, 34 και 22 χρόνων βεβαιώνονταν ότι δεν βρισκόταν κάποιος στο σπίτι που θα διάλεγαν για στόχο. Στην τελευταία εισβολή τους, όμως, στο διαμέρισμα ενός 49χρονου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή! Δεν κατάφεραν, όμως, να αποφύγουν τη σύλληψη, καθώς τις εντόπισαν σε κοντινή απόσταση οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν οι τέσσερις τσιγγάνες, διαπιστώθηκε ότι τον τελευταίο μήνα είχαν διαρρήξει με την ίδια μέθοδο άλλα έξι διαμερίσματα στην Πάτρα και είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 1.250 ευρώ και κοσμήματα αξίας άνω των 12.000 ευρώ, τα οποία δεν έχουν βρεθεί παρά τις έρευνες των αστυνομικών. Η «θηλυκή» συμμορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που άσκησε δίωξηστα τέσσερα μέλη της για διακεκριμένες κλοπές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ