Type Here to Get Search Results !

Καρναβάλι σε κάθε γειτονιά - 1.000 στολές θα μοιραστούν στα σχολεία

Καρναβάλι σε κάθε γειτονιά της Πάτρας, καρναβάλι στον λαό.
Αυτό είναι το βασικό δίπτυχο που θέλουν να περάσουν στην φιλοσοφία του Πατρινού Καρναβαλιού οι άνθρωποι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι» και πάνω σε αυτό έχουν ξεκινήσει επαφές, τόσο με Πολιτιστικούς Συλλόγους διάφορων περιοχών της πόλης, αλλά και με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της Πάτρας.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκος Χρυσοβιτσάνος σε δηλώσεις του στο PatrasEvents.gr τονίζει: «Θέλουμε να επεκτείνουμε το καρναβάλι της Πάτρας σε γειτονιές της πόλης, σε συνοικίες εκτός του κέντρου, προχωρώντας σε διάφορες καρναβαλικές δραστηριότητες για τις οποίες βρισκόμαστε σε συζητήσεις. 

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους γιατί θεωρούμε ότι το καρναβάλι δεν έχει να κάνει μόνο με το κέντρο της Πάτρας.

Πάτρα: Καρναβάλι σε κάθε γειτονιά - 1.000 στολές θα μοιραστούν στα σχολεία
Είναι γεγονός όμως ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι με τους οποίους μιλήσαμε λέγοντας τους να μας κάνουν τις προτάσεις τους δεν ήταν ακόμα έτοιμοι, αλλά και εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε φέτος τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε σε αυτά που σκεφτόμαστε. 

Θα γίνουν όμως εκδηλώσεις προς μία τέτοια κατεύθυνση και σε αυτό το καρναβάλι». Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον λαό, στόχος της δημοτικής Αρχής είναι  να δοθεί η δυνατότητα να χαρούν το καρναβάλι, παιδιά οικονομικά εξασθενημένων οικογενειών.

«Έχουμε μιλήσει με Συλλόγους Γονέων και έχουμε δώσει 1.000 καρναβαλικές στολές συνολικά για να μοιραστούν δωρεάν σε σχολεία της Πάτρας, είτε για να συμμετάσχουν στο καρναβάλι των μικρών, είτε για όποιες καρναβαλικές δραστηριότητες αυτοί πιστεύουν» τονίζει ο κ. Χρυσοβιτσάνος.

Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις των ανθρώπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης για διάφορες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με θέματα οργάνωσης ή με ζητήματα καρναβαλικών εκδηλώσεων συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές διευθετήσεις, αλλά και επίσημες ανακοινώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ