Type Here to Get Search Results !

Ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση της προμελέτης του φυσικού αερίου στην Πάτρα


Την προσπάθεια για να έλθει το Φυσικό Αέριο στην Πάτρα, υποστηρίζει το Επιμελητήριο Αχαϊας, το οποίο έχει αναλάβει τη συγκέντρωση ερωτηματολογίου, το οποίο θα αποτελέσει βασικό και απαραίτητο στοιχείο για την εκπόνηση της προμελέτης, καθώς θα πρέπει να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Έχουν αναλάβει το έργο της εκπόνησης Προμελέτης Βιωσιμότητας για την ανάπτυξη δικτύου Φυσικού Αερίου, ώστε να καταστεί εφικτή η ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών-εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Το πρώτο στάδιο της εκπόνησης της προμελέτης βιωσιμότητας από την Ομάδα έργου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αφορά στην αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης (2008-2014) ως προς τις θερμικές και ηλεκτρικές καταναλώσεις.
Το Επιμελητήριο Αχαίας, υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή και έχει αναλάβει το έργο της ηλεκτρονικής αποστολής και συγκέντρωσης ερωτηματολογίου που θα είναι βασικό και απαραίτητο στοιχείο για την εκπόνηση της προμελέτης, καθώς θα πρέπει να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας αποστέλλουμε το σχετικό ερωτηματολόγιο σε ψηφιακή μορφή και παρακαλούμε τις επιχειρήσεις-μέλη μας που έχουν τις σχετικές καταναλώσεις να ανταποκριθούν άμεσα, το αργότερο εντός δέκα ημερών από την λήψη του παρόντος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ