Type Here to Get Search Results !

Η πρώτη νίκη του μακριά απο την Πάτρα

Η πρώτη νίκη του μακριά απο την Πάτρα
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΟΥΜΟΥΣΗ
Ο Απόλλωνας άνοιξε λογαριασμό μακριά από την έδρα του με... θύμα τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 71-68 σε ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στην ψυχραιμία που επέδειξαν οι φιλοξενούμενοι από την γραμμή των ελευθέρων βολών.
Ο Απόλλωνας μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη μακριά από το κλειστό της Περιβόλας και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Πανιωνίου. Οι Πατρινοί έλεγξαν τον ρυθμό, διατηρούσαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο φινάλε λίγο έλλειψε να “αυτοκτονήσουν”.
Ο Σκορδίλης έκανε λάθος επιλογή και έχασε το κάρφωμα που επιχείρησε με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να κάνει φάουλ στον Κορόλεφ. Ο Ρώσος στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του, όχι μία αλλά δύο φορές. Στα τελευταία 17'' είχε 2/4 βολές εν αντιθέσει με το Νίκο Αργυρόπουλο που “έγραψε” 4/4 και “καθάρισε” για τον Απόλλωνα.
Παρά την λάθος επιλογή στο τέλος ο Γάιος Σκορδίλης ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 13 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς γηπεδούχων πραγματοποίησε ο Κόλεμαν που τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 18-20, 37-34, 50-53, 68-71

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλεξανδρής): Ξανθόπουλος, Βεργίνης 17 (7 ασίστ), Κουκουλάς 3, Σπυρόπουλος, Στρναντ 3, Μοτσενίγος, Γουντς, Κόλεμαν 22 (14 ριμπ.), Κορόλεφ 11 (9 ριμπ.), Ταμπς 12.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Σκορδίλης 13 (12 ριμπ.), Αργυρόπουλος 6, Γκάλογουεϊ 9 (5 ριμπ., 7 ασίστ), Πεν 5 (6 ριμπ.), Φιτζπάτρικ 13 (7 ριμπ.), Μπατής, Ελ Αμίν 13 (6 ριμπ.), Μολφέτας, Νιφόρας, Γεωργαλής 12.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ