Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Επίσκεψη Ανδρέα Κατσανιώτη σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ΤΑΣ


Τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης και συνομίλησε με τον ΓΓ, κ. Γιώργο Διδασκάλου και στελέχη της για σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.
Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Διδασκάλου και στα στελέχη του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ) για την απόλυτα πετυχημένη τους προσπάθεια, να καταβάλλουν τα χρήματα που οφείλονται στους σεισμόπληκτους της Αχαΐας ακόμα και εν μέσω εορταστικής περιόδου, μη λογαριάζοντας ωράρια εργασίας, Σαββατοκύριακα, κλπ.
«Υπάρχει και αυτό το δημόσιο και πρέπει να το τονίσουμε…» υπογράμμισε ο κ. Κατσανιώτης, προσθέτοντας: «Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο ΤΑΣ Πατρών απέδειξαν ότι αυτό που αποκαλείται κρατική μηχανή μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικό έργο και να προσφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία, όταν διακατέχεται από την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Αυτό είναι το Δημόσιο που θέλουμε και έχουμε ανάγκη. Και αυτό το Δημόσιο αποτελεί πυλώνα για την Ελλάδα της μεταμνημονιακής εποχής. H δυνατότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να διεκδικεί και να επιτυγχάνει στόχους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχό μας στην προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε μετά τις 25 Ιανουαρίου για μία νέα εποχή στην Αχαΐα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ