Type Here to Get Search Results !

Αρένα η τοπική Νέα Δημοκρατία - Ξέχασαν να βάλουν στην εκλογική Επιτροπή ιστορικά στελέχη


Του Γιάννη Γεωργόπουλου
Πεδίο μάχης θυμίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η τοπική Νέα Δημοκρατία καθώς η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη.
Αποκορύφωμα της κρίσης που σοβεί στο εσωτερικό της φιλελεύθερης παράταξης στην περιοχή, ο τρόπος συγκρότησης της επιτροπής εκλογικού αγώνα, στην οποία ξέχασαν να συμπεριλάβουν πρωτοκλασάτα στελέχη αλλά και πρόσωπα με ιστορικές καταβολές στην παράταξη.
Η ανακοίνωση των ονομάτων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς από την λίστα έλλειπαν οι Μ. Μπεκίρης, Ν. Παπαδημάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος , ο επιχειρηματίας Ν. Καρακίτσος, η μηχανικός Β. Χάραρη, ο συνδικαλιστής Σ. Καρβέλης  αλλά ακόμα και ο γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Α. Νικολάου ο οποίος είναι κουμπάρος του Αντ. Σαμαρα .
Ενδεικτικό της χοντράδας που έχει γίνει είναι το γεγονός πως Μπεκίρης , Παπαδημάτος , Σπηλιωτόπουλος και Καρακίτσος έχουν κάνει δήλωση στήριξης και ψήφου προς τη Νέα Δημοκρατία και το αντάλλαγμα ήταν να περάσουν στα αζήτητα.
Σε μια προσπάθεια να «μπαλωθεί» το θέμα, η Νέα Δημοκρατία προχώρησε  άρον – άρον πριν από δυο εικοσιτετράωρα σε ανακοίνωση  …διεύρυνσης της Εκλογικής Επιτροπής αλλά το κακό είχε γίνει.
Κάθοδος Σπήλιου
Εκτός από το γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει με την προεκλογική λειτουργία της Ν.Δ. στην περιοχή στο προσκήνιο παραμένει πάντα και το ειδικό , το οποίο αφορά στην πλήρη ρήξη υποψηφίων με τη ΝΟΔΕ.
Χαρακτηριστικότερη είναι η περίπτωση του νυν βουλευτή Αθ. Νταβλούρου ο οποίος έχει διακόψει τις σχέσεις του με τα τοπικά στελέχη θεωρώντας πως δεν στηρίζεται η υποψηφιότητά του.
Πηγαίνοντας σε κόντρα με την τοπική κομματική «ηγεσία» ο Αχαιός βουλευτής ετοιμάζει την τελευταία εβδομάδα κινήσεις ρελάνς. Σύμφωνα με πληροφορίες στο αγώνα για τον σταυρό ο κ. Νταβλούρος επιχειρεί και κατά τα φαινόμενα επέτυχε να επιστρατεύσει το πρώην υπουργό εθνι8κής Άμυνας Σπ. Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος θα κατέβει επί τούτου στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές προκειμένου να παραστεί στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο βουλευτής σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ θα έχει και σειρά επαφών με φίλους της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα το σενάριο για την στήριξη Νταβλούρου περιλαμβάνει και κοινές εξόδους στο κέντρο της Πάτρας και επισκέψεις σε  διάφορους χώρους.
Υπογραφές
Παράλληλα με ότι συντελείται ενόψει εκλογικής αναμέτρησης την άλλη Κυριακή σε επίπεδο Πάτρας και ευρύτερης περιοχής, παρατηρούνται υπόγειες κινήσεις που περιλαμβάνουν ακόμα και συλλογή υπογραφών, προκειμένου σε περίπτωση ήττας της Νέας Δημοκρατίας να μπει αμέσως θέμα προέδρου και έναρξης των διαδικασιών για πραγματοποίηση συνεδρίου.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως ήδη στην Αχαΐα υπάρχει έτοιμη λίστα με υπογραφές , η οποία σε συμφωνία με άλλες περιοχές θα πέσει στο τραπέζι λίγες ημέρες μετά τις εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ