Type Here to Get Search Results !

Πετούν φρούτα και αυγά σε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ - Επικίνδυνο παιχνίδι

Πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, ακόμα και αυγά πετούν άγνωστοι σε λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, έτσι για να κάνουν την πλάκα τους, βάζοντας όμως σε κίνδυνο την ζωή δεκάδων συμπολιτών τους. Γιατί τα αντικείμενα που εκτοξεύουν "προσγειώνονται" συνήθως μπροστά στο τζάμι του οδηγού που εκείνη την ώρα κάνει την δουλειά του. 
Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του PatrasEvents.gr το φαινόμενο έχει γίνει ανυπόφορο τόσο για τους οδηγούς και τους εργαζόμενους του Αστικού ΚΤΕΛ, όσο και για τους επιβάτες του. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης το πρόβλημα είχε κάνει την εμφάνιση του από το φθινόπωρο του 2013 μέχρι τα μέσα του 2014 και ήταν έντονο στα λεωφορεία της γραμμής 8 του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.

Πάτρα: Πετούν φρούτα και αυγά σε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ - Επικίνδυνο παιχνίδι
Άγνωστοι πετούσαν εσπεριδοειδή και αυγά. Οι άγνωστοι σταμάτησαν για λίγο την δράση τους και πλέον επέστρεψαν, κάνοντας αναλόγου τύπου επιθέσεις σε λεωφορεία που περνούν από τις Εργατικές Κατοικίες της Παραλίας Πατρών, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή.
Τόσο οι οδηγοί, όσο και επιβάτες έχουν αγανακτήσει και ζητούν άμεση λύση του θέματος εδώ και τώρα από τις τοπικές Αρχές. Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνιση του και σε άλλες γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ, όπως σε αυτή του 1 για την περιοχή της Εγλυκάδας, του 2 για το Ψαροφάι και στον Νέο Δρόμο, αλλά και του 5 για την περιοχή του Μουρτά και του ΠΙΚΠΑ στην Παραλία.  
Θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κάτι και να σταματήσει το φαινόμενο αυτό από αγνώστους που αρέσκονται να παίζουν έτσι για να κάνουν την πλάκα τους με ανθρώπινες ζωές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ