Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μαρτυρίες Ελλήνων μελών του Norman Atlantic

Συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές εκτυλίχτηκαν στις 2 το μεσημέρι  στο λιμάνι της Πάτρας, την στιγμή που κατέπλευσε το  «Super Fast ΙΙ», μεταφέροντας τους 26 Έλληνες ναυτικούς, όλοι τους μέλη του του πληρώματος, του Norman Atlantic. «Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουμε» δήλωσε ένας από τους ναυτικούς.
Συγγενείς των ναυτικών περίμεναν με αγωνία να δέσει το πλοίο και όταν άνοιξε ο καταπέλτης, έτρεξαν να αγκαλιάσουν τους δικούς τους ανθρώπους.
«Όλα τα μέλη του πληρώματος κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους και να βάλουμε τον κόσμο στο πάνω μέρος του πλοίου για να σωθεί» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχιθαλαμηπόλος Α. Δαμίγος.
Ο ίδιος περιγράφοντας τις ενέργειες του πληρώματος, από την στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά είπε: «Καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες και καθ΄ όλη την διάρκεια της επιχείρησης ήμασταν εκεί και βοηθούσαμε τον κόσμο, παρόλο που ο ρόλος μας ήταν βοηθητικός και μείναμε μέχρι το τέλος. Φύγαμε τελευταίοι από το πλοίο και αυτό φαίνεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ