Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις για το δυστύχημα με τον αλλοδαπό ναυτικό στην Πάτρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Συνελήφθησαν την Παρασκευή από λιμενικούς του Α΄ λιμενικού τμήματος Ρίου, ο 39χρονος πλοίαρχος και ο 48χρονος υποπλοίαρχος του πλοίου «KOSMAS V» μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το πρωί, 45χρονος αλλοδαπός ναυτικός, κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης λιθάνθρακα, στο λιμάνι του Δρεπάνου Αχαΐας.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, η οποία αρχίσει, αφού πρώτα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας μέσα στο πλοίο.
Η σορός του ναυτικού έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του.
Από τους άλλους τρεις ναυτικούς, οι οποίοι είχαν ανασυρθεί λιπόθυμοι από το αμπάρι του πλοίου, ο ένας παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ